Lézergravírozás: A lézergravírozás rendkívül hatékony formája a nem eltávolítható jelöléseknek. A gravírozás nem kopik, nem halványul el, ezért rendkívül tartós jelölési mód. Lézerrel rendkívül sok anyag gravírozható és vágható pl. gumi, műanyagok, fa, fém, papír, bőr, stb...


Szita nyomás: A fényérzékeny anyaggal bevont műanyagból készült szövetre 1:1-es léptékű sík filmet helyezünk. Erős lámpával megvilágítva exponáljuk a szitára felvitt anyagra a mintát. Az „előhívást” követően vízzel kimossuk a szitát, így megjelenik a rajzolat, és a kívánt területeken szabaddá válik a festék útja.

Alkalmazható különféle munkáknál, papír, műanyag, fa, textil és próbanyomás után szinte bármilyen sík felületű anyag.

Jellemzően nyomdai termékekre pl.: névjegyek, meghívók, papírzacskók, matricák, biztonsági matricák, biztonsági karszalagok, műanyag kísérőcimkék, határidő és asztali naptárak logózása, stb..., illetve textiltermékek transzfernyomására pl.: pólók, sapkák, munkaruhák, stb... alkalmazható.

 

Tampon nyomás: tampon nyomás során sík filmről klisét készítünk, amelyet a gépbe helyezve az egy festékréteget húz a klisé maratott felületébe. Ezután egy speciális szilikongumi a nyomatot felveszi, majd a nyomandó tárgy felületére nyomva leadja.

Alkalmazható különféle munkáknál, papír, műanyag, fa, fém, kerámia, textil és próbanyomás után szinte bármilyen sík és nem sík (akár gömbölyű) felületű anyag.

Jellemzően reklámtárgyak pl.: tollak, öngyújtók, kulcstartók, stb... nyomására, de ipari termékek, pl.: tégelytetők, ecsetszárak, stb.. nyomására is alkalmazható.


Transzfer nyomás: közepes és nagyobb darabszámú termékeknél a szitanyomással készülő transzfernyomás a leggazdaságosabb.

Alkalmazható minden pamut és műszállal kevert, de akár műszálas anyagokon is. Előnye a rendkívüli mosásállóság, a nyomat rugalmas marad, ezért kifejezetten ajánljuk munkaruházathoz, céges pólókhoz.

Előállíthatók pl.: póló, sapka, esernyő, biztonsági fényvisszaverő mellény, munkaruházat, stb...

Alapanyag beszerzését is vállaljuk, érdeklődjön!

Egyedi termékek készítéséhez a legmegfelelőbb a digitális transzfernyomás, ezzel az eljárással fénykép is felvihető. Csak pamut és vászon termékeken alkalmazható. Előnye, hogy 1db termék is előállítható.

Előállíthatók egyedi ajándékok pl.: póló, bögre, sapka, kispárna, egérpad, kötény, vászontáska, puzzle, plüssmaci pólóval, üvegpóló, stb...

Hozott anyagra is vállaljuk előzetes egyeztetéssel.

Ugyanakkor alkalmazható kisebb darabszámú céges póló, sapka, egyéb termék kedvező árú akár colornyomott emblémázására, ahol még a szitanyomás nem gazdaságos.